BRA DAG!

hejhejhallååååå. ligger i sängen nu tänkte kolla på nån serie innan jag ska sova, suburgatory var inte så bra.. eller man fastna liksom inte riktigt. menmen! dagen har varit bra idag faktiskt. kanske lite överdrivet att träna två gånger men det var liksom ett yoga pass imorse och sen styrka på kvällen så det var inte ett boxningspass och kondition direkt.. men ändå fett stolt!! (haha det var bara att kladda på foundation, det blev iaf LITE bättre).
styrkan gick bra och jag körde lite tyngre vikter! dock ska man vara försiktig, för tar man för mycket vikt så är det lätt att man gör fel i övningen och skadar sig, så hellre lite för lätt än för tungt typ. anyways, har börjat se skillnad på mina armar känns det som!! känns som att dom blivit smalare och typ mer toned.. fett nice!
imorn blir det "skivstång/intervall"-pass 19.30-21.00, aslängesen jag körde det passet, blir nog roligt. styrka blandat med intervall träning (konditions övningar).
städade aldrig idag så det får jag ta och göra imorn.
FAN VAD JAG LÄNGTAR TILL TORSDAG då vi åker till mormor och morfar :D ååååh ska bli så jävla mysigt att vara där, träffa deras lilla vovve och hälsa på moster! ska ta med mig min bok som jag fick i julklapp, på tiden man läste lite kasnke? haha. dock är jag LITE OROLIG för allt onyttigt. men jag tänker liksom såhär, jag BEHÖVER ju inte fika varje dag. man kan faktist säga nej:) höhö eller. man fikar ju typ mellan varje mål.. sen kommer jag inte kunna träna heller.. MENMEN lite promenader blir bra!
.

HELVETE

vafan jag har bränt sönder mig typ. solar alltid 24 min och har aldrig blivit såhär??? sa ju det till mamma, man blir mer bränd när det är någon som solat precis innan. SA JU DET. för nu fick jag vänta lite innan eftersom rummet var upptaget. ASSÅ JAG ÄR KNALLRÖD I ANSIKTET. har smörjt in mig med alovera.. sen får man ju en sån fin bränna i just solarium, vit rund ögonen. asså jag DÖÖÖÖR det blir bara värre och värre. måste ju typ avboka träningen med pappa ikväll kan ju inte visa mig hahahah.
.
exakt såhär ser jag ut nu.

Kanelkaffe

Hejhej! tare lite lugnt nu och tittar på O.C. myyys. vaknade vid 9 imorse, åkte och solade solarium sen till gymmet. körde 10 min på crosstrainern innan Yoga passet. det var skönt att sträcka ut kroppen lite, jobbigt också, man måste ju typ vara rätt stark för att klara av övningarna..lite jobbigt är det allt. har precis gjort kanelkaffe och ätit massa vindruvor. ska snart göra min wok :D asså det är så jävla cp gott, har börjat använda starka kryddor till och sån där "sötsur thaisås" nivet? MUMMA. ikväll blir det mer gym, styrka med pappa och lite kondition innan! ska chilla lite nu och sen börja städa om jag orkar hehe.
har fortfarande inte fått mobilen :( suuug. lovar att den kommer komma när jag är i norrland :/ möh.

Godnatt!

hejhej! ligger i sängen nu och tittar på Suburgatory. sket i spinningen idag och åkte istället dit senare och körde kontidion en timma och sen lite ben. imorn blir det Yoga 12.30 och sen på kvällen kondition + styrka. tror jag ska åka och sola också, om det inte är FÖR jävla kallt. mobilen har inte kommit än, men håller tummarna ritkigt hårt och kollar brevlådan första saken jag gör imorn! haha:) men nu ska jag fortsätta titta, puss.
.

ojdå..

..hmm ja nu blev det ju inte riktigt som jag hade tänkt mig. men när klockan ringde imorse så skulle jag snooza 10 min men när jag kolla på klockan var den 06.22 och då skulle jag egentligen redan varit påklädd och dra iväg till tåget. så det var ju försent. fan :( menmen jag ska ändå dra iväg och träna idag även om det inte blev kvart i 7 imorse haha. har bokat ett spinningpass nu senare idag.
ska ut och kolla om jag fått nåt avi från posten *HOPPAS*. hörs sen!

Dreambody

yes har fram till maj på mig då............. KUL.
haha jag må vara galen men har bokat spinning pass 06.45 imorn, lol. får se om jag pallar ta mig upp!
DET ÅTERSTÅR ATT SE...
.

Talk that talk to me

Hejheeeej. har typ noll att skriva.. längtar tills min mobil kommer.. hoppas verkligen den kommer innan torsdag för då åker jag till härnösand, mormor & morfar <3 dock panikar jag lite över träningen... de är ju typ dubbelt så kallt där och ah vette fan... MÖH. tar med mig träningsgrejer så kan jag välja där uppe.
jobb hela dagen idag, första gången på cp länge som jag och karro jobbade tillsammans, det är så roligt att jobba tillsammans :D imorn blire lite sovmorgon, och slutar tidigare. ska träna efter, har vilat i två dagar nu, eller joja tränade lite i fredags men fan känns inte ens som att jag kan räkna med det haha. så har typ abstinens nu, vill tränaaaaaaa. suger FAN att dom stänger 17 idag, helt omöjligt att hinna när man slutar jobba 17.30 :(
okej aja håller på som vanligt med massa annat så publicerar aldrig inlägget haha men ja det får räcka. puss hörs sen.
.

Espresso och vaniljglass


Det var inte min mobil :((((

självklart ska inte jag ha sån tur haha. fan va surt det känns nu när man blev så glad och allt.. det var ett brev från skandiabanken (palla att dom skickar det till posten och inte hem????).
menmen, pallade inte gå till forum då så jag gick direkt hem ist! har tränat lite och kollar nu på tv.. ska göra kaffe och lite fruktsallad tror jag? sen blir det solsidan eller nåt! puss

Iväg på lite ärenden.

Hejhej! ska vandra iväg till maxi nu för att hämta ut mobilen på posten och sen vidare till forum till telenor så dom kan fixa allting haha. har tagit med mig en gammal skrotmobil för han sa att om jag gjorde det (asså "slänger" den hos dom) så fick jag köpa nåt för 250kr (de va avgiften jag skulle betala för att gå "med" i telenor) så det blir skal dirr :D hehe. sen tänkte jag vandra vidare till H&M och handla lite träningskläder, eller iaf nåt.. har ca 200 på tillgodokort så något får det bli. vet inte om jag pallar ta mig till gymmet idag.. får se :) mamma är borta hela kvällen idag så jag ska ha myskväll med mig själv haha! har laddat med glass och så ska jag äta typ fruktsallad och grönsaksdipp, och sen titta på solsidan säsong 2. AWESOME. lär ju hålla på med mobilen 99% av den här dagen (om nu allt funkar som det ska...). hörs snart då!
.

ÄNTLIGEN!

när jag kom hem från träningen så såg jag att jag fått ett avi :D det måste ju vara mobilen, har inte beställt nåt annat haha! FETT NICE. jag hade tuuur. tog bara 5 dagar, beställde ju den i söndags.. dock har ju maxi stängt nu annars hade jag gått dit dirr haha. men det får bli imorn:) KUL!!
.


O.C. <3


Ja tack.


Torsdag

Gomorron :D var de inte typiskt att jag först vaknade typ 8 imorse? haha. men tvingade mig sjävl att somna om igen. så vaknade nu för typ en timme sen..
ska gå ner nu och dricka lite c-vitamin och äta nån frukost, kanske yoghurt med kanel och grapefrukt? nomnom. sen ska jag se på filmer som vi hyrde, dom ska lämnas tillbaka snart.. mysipysi. sen ikväll blir det boxning.. haha jag kommer vara så död efter de, det är 1,5 timmes pass:( lol. men bara att kämpa så gott det går.
hörs senare!

Dööööööd

asså så trött så jag kommer svimma typ. imorn är jag ledig och jag ska definitivt INTE ställa alarm haha.
gick bra på jobbet och så idag. bara att jag typ skär av mig fingrarna HELA tiden, varför är jag så oförsiktig? inte så kul att ha plåster på varje finger när man jobbar i ett cafe haha:(
åkte dirr till gymmet idag med, blev halvtimmes kondition sen en timmes styrka. tror jag kan ta tyngre vikter på vissa övningar nästa vecka :D haha FAN vad jag hatar bänkpress, helt sjukt. USCH. men den är as bra att köra, så blir man av med gäddhänget och får fina bröstmuskler.
haha juste, skulle köpa vitkål efter jobbet också, fanns inga halvor så det blev ett helt jävla kålhuvud.. asså den väger typ 3 kilo hahah såg ut som jag köpt ett bowlingklot eller nåt. imorn blire wok på det :D mums.

Waiting for life to start

Godmorgon! jag ska snart gå iväg till tåget. en sak jag tänkte på är att jag verkligen inte varit sjuk mycket den här vintern, typ en gång sent i höstas som jag kommer ihåg? sen har jag hållt mig frisk, vilket är rätt sjukt just nu eftersom mamma varit as sjuk sen hon kom hem från thailand (bihålsinflammation, förkylning och gud vet vad). och med mitt dåliga immunförsvar så kan man ju tro att jag borde blivit smittad eftersom vi är mycket med varann? men icke! jag tror dels det är för jag börjat träna mkt och då blir ju immunförsvaret bättre, sen så har jag druckit ett glas c-vitamin VARJE morgon i flera månader.. det har verkligen blivit en vana. och c-vitamin ska man ju få mkt utav om man är sjuk osv. JAG TROR PÅ DET IAF:)
.

Glöm dom som vill sänka dig

hejhopp, ligger i sängen nu och ska sova snart. kan inte bestämma mig om jag ska åka till gymmet innan jobbet eller bara efter imorn. för isf skulle jag kunna köra kondition på morgonen och sen styrka på kvällen.. hmm får se hur trött jag är haha. förästen, SKÖN TRÄNINGSVÄRK JAG KOMMER HA IMORN. först blev det 20 min kondition (hann inte mer), sprang nästan hela tiden:D stooolt man börjar märka skillnad på hur långt man orkar nu.. lol bra formulering...
sen kom papi och vi körde armar + axlar. och samma där, körde med tyngre vikter nu än förut :D inte mkt men ändå några kilo mer! FETT. sen körde jag ben, och fan vad jag tog i. kunde knapp gå upp för trappen hahah fick liksom hoppa lite så jag svingade mig upp. stretchade nu när jag kom hem också, INTE GLÖMMA. vill ha långa slanka muskler och inte korta biffiga.
anyways, på torsdag har vi bokat boxnings pass! fett kul, och läskigt? förra gången jag boxades slutade det inte så bra haha, hållt mig undan boxning sedan dess. men är sugen nu så varför inte prova.
.
nää nu har jag skrivit det här inlägget i typ en timma, bara gör massa andra saker. jaja pusspuss hörs nångång imorn!

Tisdag

Gomorrooooon. ska snart iväg till jobbet, slutar 19 ikväll så det blir dirr till träningen då. papi och jag ska köra styrka idag (: haha trodde inte jag skulle få träningsvärk i magen idag men johodå lite träningsvärk har jag allt! jaja har verkligen inget att skriva så hörs sen XXOXOXOoxoxo
.

Mmmmmmmmums


-


Kålwok a la Rosie

hejhej! fan va jobbigt det var med core passet, förra gången jag gick på det sög det (men det var en annan tjej som höll i det den här gången så antagligen därför). jag som tänkte springa lite på rullbandet efter, men det gick inte för mina ben typ skakade, och när jag sprungit typ 5 min så krampa hela magen :S fick skitont i hela ryggen och magen, så jag åkte hem istället haha. wä.
nu tittar jag på OC och har precis ätit woken, haha typ enklaste maten man kan göra, älskar att jag lägger upp massa bilder på hur man ska göra.. haha jaja men det blir roligare så säger vi.
snart ska jag sätta på mig ansiktsmasken jag fick i födelsedagspresent (från Formula 10.0.6) och fixa lite med naglarna. sen tror jag att jag ska kolla på nån film vi hyrde igår, såg ju aldrig dom.. men ja hörs sen!
.
1: du behöver vitkål, ärter, ägg (jag tog två dock), broccoli. (förra gången hade jag paprika också, man kan ju fixa och trixa lite beroende på vad man är sugen på).
2: hacka allt och stek på låg värme (brukar lägga i kålen först för den tar lite längre tid).
3: koka ärtorna.
4: dela upp äggvitan från äggulan och häll i ett glas (eller nåt). äggulan kan du slänga, eller om du vill använda den till nåt annat(?), men jag har bara äggvitan i woken.
5: häll i ärtorna och äggvitan i stekpannan (lol äggvitan blev blå av rödkålen haha).
6: KLART, bara att servera. krydda om du vill, jag brukar ha soja på också för mer smak! vill man att det ska bli mer "matigt" kan man ha kycklingfile till eller lax eller w/e.
monster portionen nr1 haha! (nu lagade jag ju wok för flera personer, men det blir perfekt för då kan man äta det som rester senare i veckan).

Nu blir det gymmet!


Too much time inside my head.


Det roliga med iphones..

SKAL! haha som jag längtat efter att få köpa mig ett riktigt blingbling skal. just det här med mobiler och sånt tycker jag är roligt att ha strasstenar och sånt på, jag är lite tacky på det sättet hehe. hittade en sida med riktigt FINA iphone skal, som små konstverk. http://society6.com/cases. vill ha alla typ, dom ligger på ca 250 svenska kronor.. hmm kanske ska beställa ett? samma pris som nästan alla andra.
.

Once you start, you'll never stop.

uääk bara jag som alltid blir sådär illamående efter jag ätit godis? haha varenda gång så säger jag till mig själv, nejfan det där var sista gången. somnade lite nyss också, sov ju ca 5 timmar eller nåt inatt. sovit dåligt hela helgen, och drömt jätte mycket konstiga drömmar :S men blir så när man bearbetar mycket..
haha älskar att jag typ blev kompis med telefon försäljarna på tele2 och telenor, varje gång jag gick in dom ba tjaaaaaa haha visste precis vem jag var (=jobbiga tjejen som inte kunde bestämma sig).
nä nu får det gärna bli morgon så jag kan träna, hatar att gymmet stänger så tidigt på helger :S
.

Bläää

hejhej!
full fart idag, känns som jag flängt och farit överallt. men fixade abonemanget idag iaf! känns riktigt bra och jag gick på magkänslan!! så nu kommer min fina vita iphone 4s om ca 1-3 veckor! åt precis resterna av vitkålswoken, ända jag fått i mig idag förutom en lussebulle hos papi:s men nu köttar jag godis, borde EGENTLIGEN tagit lite frukt istället men jaja :D det blir ett problem för framtids-rosanna (dvs slita på gymmet imorn).
tänkte kolla om det finns nya avsnitt av Revenge ute annars sätter jag på nån film snart:)
imorn ska jag förbi salongbetong eftersom det inte blev av i fredags. blir nice!
.

Ready, steady, summer?

har shoppat lite för mkt, här är några saker som jag köpt senaste månaden.. säkert glömt massa. mycket från rean och som ni ser mycket sommarkläder. haha kan verkligen aldrig leva i nuet, längtar efter saker hela tiden och ja. säkert lagt över 2-3000kr på shopping nu.. inte okej. men man tänker ju att allt är så billigt, men många bäckar små som man säger.
.

dom här väskorna är inte nya men fan vad jag älskar dom:D mina favoriter. dyra men total värt det! krigade som fan för den svarta haha.

Headern syns inte?

såhär ska min header se ut:
men den syns tydligen inte för vissa (alla?) eftersom den där jävla lösenordsrutan kommer upp.. eller ser ni headern? måste försöka lösa detta haha. men nu ska jag klä på mig och dra till forum, puss.
.
.

Bara döda fiskar går med strömmen.

.
.
.
legat i två timmar och försökt sova. helt hopplöst jag hatar det här. tog upp datan igen för låg bara och vred på mig (inte så smart kanske men JAJAA). lyssnar på Kapten Röd, helt jävla sjukt bra är han!!!
kanske kan fixa olika kategorier nu då, när jag ändå inte kan somna.. tips?
.

Keep your head up and heart strong

ska sova snart, har hållt på att fixa massor med bloggen :D tycker sånt är riktigt roligt haha. sicken nörd jag är. men ja detta får duga tillsvidare. lite mer färg och galet än innan iaf. SÅNT GILLAR VI, VISST. har gjort värsta inlägget med massa bilder hihoho det kommer upp imorn. jag tror jag bestämt mig för vilket abonemang jag ska välja, det är så jobbigt bara eftersom man skriver upp sig på 2 år. nu har jag haft ett sugigt jävla abonemang i 2 hela år (till och med försäljaren sa att det var skit), det var inte ens ett riktigt abonemang, tjejen som sålde det typ hitta på lite. så ung och dum jag va!
juste, ni som har instagram eller vill följa mig eller bara stalka mig så heter jag "rosannas" och länk är: http://web.stagram.com/n/rosannas/.
yes men nu ska jag nog sova.

Distance is just another test.


Köpte lite lördagsgodis

haha eller. detta var alltså "godisavdelningen" på stockholmsmässan. fanns hur mycket mer som helst

Gratis är gott

fick ju som sagt ett armband av han killen från nått stånd, jag kommer inte ihåg vad märket hette, men vet vilket det är, rätt känt har jag för mig. tror egentligen inte man fick armband (eller mamma tror så) men jaja. jag valde såklart det med mest blingbling på haha, kostar 199:- men blir dyrare sen när det säljs i butik.. kul iaf! gratis är gott.

Beslutsångest

hejhejhallåååååå. har suttit som ett schizofreni dom senaste timmarna, försökt välja mellan tele2 och telenor, plus och minus men det är fan skitsvårt. abonemangen är rätt lika men FAN jag vet inte. väljer jag tele2 så får jag mobilen imorn.... ETT PLUS kanske.
lagade fett god och nyttig mat nyss, lite stolt sådär. vitkålswok med kycklingfileer.
imorn blir det full fart igen. först till ica maxi vid typ halv 9 och köpa frukost + massa annat. sen byggolle, sen nacka forum (MOBIL!!!111) sen sickla, och sen ska jag träna, sen till pappa och fika, sen hem och typ.. TA DET LUGNT eller nåt.
hoppade träningen idag för det blev lite stressigt (host jag var lat host), lite ångest på den. men kanske bra med EN vilodag i veckan iaf.. hum hum.
nu blir det espresso och stjärnorna på slottet.. KUL. nä men ska se film senare. puss
.
ska lätt pimpa min mobil sådär :D hittade bilden på nån blogg, har inte kvar länken..

Old pine, only love.

fan vilken rolig dag det har varit idag :D bästa på länge.
mami och jag gick upp tidigt, åkte iväg till stockholmsmässan dirr. egentligen fick vi inte vara där (det är bara business people som fick vara där, asså folk som inköpare, bransch folk) så vi busade till det och jag blev mammas assistent. det var lite läskigt eftersom alla som ställde ut sina saker frågade ju vart man kom ifrån (av rent intresse osv eftersom dom vill sälja sina saker) och jag ba ".......eh.." så mamma fick säga hela tiden "vi bara tittar, jobbar med inredning". jag tog bilder hela tiden för allt var så stor och inspirerande, men så en kille vid nåt smyckesställ ba "URSÄKTA vart kommer du ifrån?" jag ba "eh. va vadåå?.." han: "ja, vart kommer du ifrån?????? du får gärna fråga innan om du ska ta bild" mamma: "vi kommer från inredning vi bara tittar:)" han "Jaha.. ah okej ja asså du FÅR ta bild bara du frågar" jag: "hehe...mm.. eh", så tar jag ner mobilen, han ba "asså du FÅR ta bild, TA BILD" typ haha. han fick väl dåligt samvete eller nåt. så fick vi ett armband av honom:D kan visa det sen.
.
åt sushi till lunch och gick runt lite till, så kom vi till nån jävla godisavdelning haha, smakprov på allt typ. jävlar då fyllde man fickorna ;;;; hahaha.
sen åkte vi till Nacka Forum för jag skulle kolla lite på mitt abonemang med mobilen och grejer. ska tänka ikväll mellan tele2 eller telenor, får huvudvärk orkar inte SÅ JÄVLA SVÅRT.
.
liter bilder från idag:


If you only could see what i see

som vanligt sover jag inte.. har jätte ont i magen:( tror jag fick det för åt ju vitt ris till thaimaten (finns inte mkt annat man kan ha till det, liksom bulgur blir ju inte så gott haha). och har inte ätit vitt ris (eller ris överhuvud taget) på as länge. kanske därför.
imorn ska jag upp tidigt, mami och jag ska åka till stockholmsmässan, Formex har en utställning eller vad man ska säga där. massa inredning och sånt roligt. hade egentligen hellre viljat gå förra helgen då det var djurmässa :( haha menmen what to do.
efter så ska jag träna, kanske sola innan, får se. sen får vi se vad som händer. men jag är faktist trött så ska försöka ignorera magen och somna nu.
.

I don't need sex, life fucks me all the time.

ligger i soffan och tittar på barnprogram haha, mysi. mensvärken har gått över lite också, hoppas den inte kommer tillbaka. dricker varm juice nu, det är så himla gott haha. ska laga nån vitkåls wok snart, mamma skulle köpa med sig kycklingspett hem tror jag? det blir thaimat ist, wie happyyy, as längesen jag åt det.
.

kOPASJOIGHJDSnkflmdk,

alltså ursäkta om jag sprider negativitet MEN DET ÄR SÅ JÄVLA TYPISKT, nu funkar inte duschen. det kommer inget vatten (dom stänger av vattnet ibland men varför vet jag inte). jag blir så JÄVLA IRRITERAD, jag är sån som duschar hemma efter jag tränat, gillar itne att duscha på själva gymmet. nu kan jag ju inte åka nånstans. ååh så jävla förbannad orkar inte. ALLT ska ju gå fel.
.
yes nu har man fått mensvärk också, haha fan. tänkte sova lite nu puss

Hey I heard you liked the wild ones

godmorgon, väckarklockan ringde aldrig imorse så jag skiter i att sola. hinner inte det nu. men men lika bra kanske haha. men nu sticker jag till gymmet istället, hörs senare!
.
från i somras

Så tröttsamt.

om det är något jag önskar mig mest så är det TÅLAMOD. jag har inte ens 0.000001% i mig.
annars då.. tänkte sova nu eftersom jag ska upp tidigt imorn. tänkte sola först och sen träna (ETT JÄVLIGT HÅRT TRÄNINGSPASS), sen hem och fixa mig och sen åka till Salong Betong och snickesnacka med annie. måste ladda in lite bilder i mobilen också som jag kan visa henne. sen ska jag möta upp mamma för vi ska typ köpa nån take away mat som fanns på åhlens? umm.
ska åka upp till momo och moffa om 2 veckor, en långhelg med mamma. dom har köpt en ny hund, ååh så mysigt. ska gosa massa med den. så det ska bli supermysigt.
.
här kan ni få en söt bild på mig. glad va?:) HAHha

Smile for the camera cuz everyone knows who you are

.
.
.
ummh riktigt sugig dag. hatar facebook vill ta bort det.
kollar på "Once upon a time", mamma sa att den var jätte bra tydligen.. aja.
ska börja göra en fruktsallad snart, sen iväg och träna. prövade att göra typ banan chips idag, man skivande bananer och doppade dom i citronvatten och sen in i ugnen, vända på dom efter en halvtimme osv. det vart as gott.
nää fy nu orkar jag inte mer. hörs sen kram puss xoxoxoxoxoxoxooxxooxxx
.

Här går det undan


It's like a dream I don't wanna wake up from

Hejhej, jag hade tydligen inte sett klart på hela säsongen av Revenge, som jag trodde. det är 24 avsnitt och inte 12, tur det. dock segt att det inte finns fler än 12 just nu så måste vänta:( sjukt spännande pallante.
pallrade mig iväg till gymmet också, hade mina easy tone skor på mig så powerwalkade 1 timme och sen gjorde lite ben och mag övningar. imorn blir det styrka, armar. men jag ska åka dit lite tidigare och springa lite och så.
hade egentligen tänkt svänga förbi Salong Betong imorn och snacka lite med Annie, men hon hade så stressigt imorn så jag åker dit på fredag istället.
haha märkt en sak med träningen, jag tar alltid tåget dit som går 19,34 och alltid tåget hem som går 21.05, är inte det sjukt? varenda gång. menmen omedveten vana kanske haha.
.
lite bilder från somras

To exercise or not to exercise, what a stupid question.

.
.
.

Revenge

hejhej, några nattugglor vakna? idag är det faktist min fina vän karolinas födelsedag :D så nu är vi båda 20 och kan langa sprit haha. nejdå. men GRATTIIISSSSS iaf <3
träningen gick bra. vi körde armar och axlar, blev rätt kort pass, bara 40-45 minuter. köpte med mig godis påvägen hem, haha så onödigt:( men jag är så att om jag blir sugen på nåt (som idag, då jag varit sugen på marabou frukt och mandel heeeeeeeela dagen) så måste jag köpa det för att "få ur det ut mitt system".. kan inte släppa det annars.. menmen gjort är gjort. imorn tänkte jag ta på mig easy tone skorna och powerwalka på rullbandet istället, träna lite rumpa samtigt som man går! och sen köra ben och mage.
har fortfarande inte berättat om min födelsedag, men kan göra det imorn eller nåt. fick iaf denna fina present, tre produkter från "formula 10.0.6", hört bra saker om den serien och varit sugen på att köpa den länge. har bara testat den idag och igår men hittils gilalr jag den. mitt förra ansiktsvatten tog precis (verkligen PRECIS, dagen innan) slut så det passade perfekt med detta :d dock tycker jag den luktar lite konstigt, men det kanske är för att den itne är parfymerad?
ligger i sängen nu och kollar på "revenge", nivet den nya serien som går på 3an? mamma hade spelat in första avsnittet som jag kollade på tidigare idag, tyckte det var så spännande så jag forsatte kolla på nätet. egentligen tänkte vi ju titta på det tillsammans men HEHE jag kan inte sluta titta. det är riktigt bra!!
.

Tisdag

Gomorron! vaknade för kanske 2 timmar sen, har bara legat och chillat i sängen ett tag och kollat på en serie och läst lite bloggar. gick ner nyss och åt frukost/lunch. det blev citronyoghurt med kanel och grapefrukt i! as gott, men fyfan blev så jävla svinmätt nu så gick och la mig i sängen igen. ska till forum snart och sen förhoppningsvis till Ica Maxi, behöver handla lite. älskar maxiiiii.
klockan får gärna bli 8 nu så jag kan åka iväg och träna:)))
.

Active sports

Gina tricot har ju släppt en sport kollektion, finns rätt fina saker som jag skulle kunna tänka mig. snygga träningskläder är jätte motiverande, iaf för mig! lägger gärna pengar på det. första träningstoppen är från H&M (resten från gina) men har tänkt köpa den i år och dar känns det som. tycker det är snyggt med lite färg också, även om jag föredrar helsvart haha. men en rosa träningstopp blir nice! mamma och jag ska åka till forum imorn så får ta och köpa den då!
.

Make no change, see no change.

Wehey tillbaka från träningen, ligger i sängen nu klar för att sova haha. blev 50 minuters powerwalk. blev fan svettig alltså! pappa var ju också där som sagt så vi snackade lite, imorn blire styrke träning runt 8.
det blev en favorit middag idag, lax med rödkålssallad, älskar lax och älskar alla typer av sallader.
anyways är fett stolt för att jag tog mig iväg till gymmet även fast jag verkligen inte orkade. blir ju ingen ändring av att ligga i sängen :)
.


Ny plattång

Hejhej, fick ju som sagt en plattång i födelsedagspresent då våran gamla gjort sitt. öppnade den idag provade den, asbra! är sjukt nöjd med den:) anyways, märkte hur långt hår jag fått också, herregud.
aja, var helt inställd på att träna idag men så har jag haft så himla ont i huvet och varit lite lat och ba men va hemmaaa. så ringde pappa nyss och ville kolla om jag skulle träna, så förklarade jag och fråga om han skulle träna, och han ville köra lite på roddmaskinen så då genast blev jag lite mer motiverad och kände vafan VARFÖR INTE klart jag också kör. men först ska jag äta nåt och sånt.
.

And you whispered in my ear, come closer.

hej igen.
idag har mami och jag haft julgransplundring, så nu är huset som vanligt igen haha. jag saknar min ljusstake som stod i fönstret dock, den gav så mysigt ljus. nu är det liskom kolsvart i rummet. äh får hitta nån annan lampa som får duga.
tror jag blivit ett litet träningsfreak, helt ärligt. typ två timmar efter jag kom hem från träningen så satt jag i sängen och ba, jag vill tillbaka och träna meeeer KÖTTAAAA, typ. men får vänta tills imorn.
är riktigt stolt över dagens träningspass, körde en timma på rullbandet (jag som alltid brukar ge upp efter typ 45 min) men den här gången stannade jag kvar över en timme! älskar att pusha mig själv, man blir så stolt sen när man nått målet. körde lite styrka också men inget överdrivet. väntar med det tills på tisdag då pappa och jag ska köra.
.

RSS 2.0