GYMMET IGEN!

åååh ska bli så jÄVLA nice. pappa kommer hem snart så drar vi dit. blir styrka och sen åker pappa hem och kollar fotboll och jag ska köra kondition.
är ledig nu fram tills lördag och det ska bli FETT nice har jobbat i en vecka i streck och det känns i kroppen ju. as tidiga morgonar osv. jag ska INTE ställa alarm imorn haha fyfan!
köpte jordgubbar idag, första för året! gott som fan.
.
igår bokade jag och karpis göteborg biljetter :D så SJUTK KUL det kommer bli. niko måste också boka på bara hoppas han får ledigt. dock var jag tvungen att boka om min tatuering IGEN haha fyfan har typ bokat om 3 gånger nu, fan jag vill ju ha den NUNUNUNU! menmen det blev bäst så.
beställde hem X-lash igår, haha blev så sugen när jag läste på paows blogg plus man fick 200:- rabatt och det passar ju bra att ha långa fransar nu till sommaren!
.
haha är de inte sjukt, jag typ AHTAR den här "hotter than fire" låten med eric saade, men vad är det jag lyssnat på oavbrutet idag? DEN LÅTEN. varför gillar man typ att lyssna på låtar man hatar? hahah kanske bara jag som är så...
.
hmm jaaa vet inte riktigt va jag ska skrivaaaaaaaa.. menmen hörs sen!


hejhallå

ska sova nu, mina fötter/ben värker som seriöst aldrig förr. imorn MÅSTE jag ha mina easytone skor. inte okej att ha såhär ont haha.
självklart ska dom ha typ 5 tårtor och bullar idag på lunchrummet, the fuck. men jag lyckades stå emot, iaf på lunchen, sen tog jag en liten bull-bit på fikarasten. fan. sen nu när jag kom hem så köpte jag godis. ASSÅ. haha skäms fan. hur lyckas man stå emot när man har cravings och det ligger 7eleven, pressbyrån, ica, konsum och LIDL 2 meter från pappas dörr port? SÄG MIG. vill typ flytta hem till mamma igen utav DEN anledningen, man pallade aldrig gå så långt som de är för att tjocka.
karaktär, har jag ens hört det ordet eller? nej verkar inte finnas i min värld...... JAJA NOG.
imorn blire lång dag igen, OCH på lördag, söndag är dock lide kortare:) har anmält mig på jobb måndag, tisdag och torsdag nästa vecka määää men ve tinte än om jag får dom, hoppas. har fan jobbat mkt den här månaden, iaf på hm. kommer en fet lön i april så att säga ;D men dom pengarna ska sparas till NEW YORK åååh. ska åka med typ 1 tröja och 1 par shorts och 1 par underkläder och 1 par skor, så man kan (måste) köpa resten HAHAHA fett.
imorn ska jag träffa min underbaaaara karpis. mysissssss. vi ska surpla vin hos pappa och sen dra barhäng. får se hur det blir:D
jag köpte en ny bikini diag föresten, ska visa bild.. den är grön. väldigt lime grön typ. haha. har inte riktigt bestämt mig än. ska klura lite till.
.
random bilder från nån dag.

Fan tog fel på tiden...

Sitter i pub huset på nåt fik och försöker döda tid. Tog fel på en timme haha. Nice, verkligen...........
Aja, ist för att åka komunalt till stan så gick jag. Haha sickla Kaj-Hötorget, en jävla bit, galet. Nu har jag skavsår för tog mina converse ist för mina easytone.. Menmen. Snart blir det bio så Mona fötter får vila :)


Dark


Nu är det mörkt!

det var fett enkelt att göra själv, iaf med sån här "mousse" hårfärg. nice, ska platta de nu:)

Fyyyy

“What does this picture tell you? My doctor has had this “processed food” on her counter ever since 2010 and 2011 respectively. I asked her why she had it out, she stated “to show people what they are putting into their bodies”. This is man-made “processed food”, not real food. Over time real food will decay, grow mold and produce a decomposing odor. This “processed food” has not done any of that, matter of fact it has kept it’s original size, shape and texture. Your body has to work harder to breakdown and digest this stuff over real food. Since I’ve seen this, I have not had any fast food.”

- Jerome Morgan Jr.


favoriten

bästa låten med lana del rey enligt mig

-


Haffade dessa för halva priset,

varför det var 50% har jag ingen aning om, (dom är ju nya/nyheter?). men dessa hängde ensamma och i min storlek så jag var tvungen att köpa dom, vill ha ett par shorts som är högre i midjan, alla jag har är låga typ. skulle dock aldrig köpt dom om dom inte var billiga haha, på gränsen till för mycket hipster för mig. sen har inte dom jag köpte lika tydligt "streck" där dom byter färg.. men helt ok är dom! känns dock som att varenda jävel kommer gå runt i TYP sånna här shorts i sommar haha!
.

Kliar i kroppen,

vill verkligen träna. åååh. haha jag tycker verkligen att det är JOBBIGT:(
imorn blir det jobb 10-19, sen ledig på tis-ons sen jobb resten av veckan. nice! jag och karpis jobbar tillsammans i helgen :D FETT NICE, vi båda var ju sjuka förra gången så nu var det ett tag sen! miss uuuu <3
ska nog shoppa lite på tisdag, ska ändå upp tidigt för ska till sjukhuset. känner verkligen att jag inte har några kläder jag kan ha på mig nu när jag jobbat på hm, har liksom inget jag kan skrapa ihop.. antingen saknas de en accessoar eller fel tröja eller fula byxor. jaaaa inte helt lätt att klä på sig. lol.
ikväll var evelina här på middaggggg, as mysigt. vi lagade en vegetarisk indisk gryta, med sötpotatis, blomkål, kokosmjölk och massa kryddor osv! snackade lite New York HIHI ååh längtar :D kommer bli så jävla roligt vekrligen.
.
ser ju inte ut sådär längre precis. har blivit en sofftjockis nu när jag varit sjuk osv. och kommer inte hinna träna så mkt den här veckan iom att jag jobbar långa dagar.. FÅR SE VA, kanske orkar kriga. är inte 100% frisk heller. faaan

Till jobbettttt

hejhej! försökte verkligen sova så länge som möjligt imorse men vaknade vid 8, sen vid 9, och sen vid 10 och då gick det inte att somna om. ska nämligen jobba till kl 24.00 ikväll och då ville jag sova så länge jag kunde haha så man inte somnar på jobbet liksom..
är iaf något friskare nu. har fortfarande lite ont i huvet och astman börjar komma och lite täppt fortfarande men äsch.. orkar inte sitte inne längre haha. 9 dagar har jag varit sängliggandes:(
det värsta är att jag inte kan träna, fyfan asså känns som jag bara legat och jäst.. usch haha VILL TRÄNA NU ååååh. ska vänta lite iaf innan jag åker till gymmet.. imorn kanske jag kan ta en promenad..
haha lol jag har bytt kläder tpy.. 50 gånger, säkert provat alla kläder jag har här hos pappa, vet exakt vilken rtöja jag vill ha på mig, men den är hos mamma....:D
menmen nu kör vi, 10 timmars jobb. hepphepp!
.

helt jätte fina.

från sixtyseven, kostar dock 1.299:- vilket jag inte helt gärna pungar ut för ett par skor.. plus att det är sommar skor nu som gäller hoho.

yes!!11

har nu blivit ännu sämre. fett nice. kan jag ligga hemma i sängen imorn också! NAJS. känner att jag börjar få feber också. jag ska ju tatuera mig på onsdag och jag venne om det är så bra när jag är dålig? får kolla med annie.
shit vad livet rullar på nu känner jag :D ÅÅH :)

Tjatja

tänkte mest bara berätta för er hur SKÖÖÖNT det är att ligga inne i soffan/sängen hela dagen, framför allt när det är så himla fint väder. vem vill vara ute liksom??
blev sämre i förkylningen igår och det är samma idag. lite mindre ont i halsen, har knarkat halstabletter hela dagen. så sjukt täppt dock :( känner astman börjar komma. asså jag pallar inte med det hära. kommer inte kunna träna på jätte länge om jag får min astma, åh börjar typ gråta när jag tänker på det...... haha. nä.
lyssnar på Lana Del Rays album, asså de låtar som inte blivit "kända" är ju mycket bättre!! as bra är hon.
får massa sms om jobb och jag VILL JU VERKLIGEN TA DOM men kan inte. fan vad allt suger just nu.

Karolinarosanna

haha HEJSAN! ligger i soffan och pappa har satt på bon iver på vinyl skiva, rätt soft sådär. båda sitter med varsinn mac dator haha. mår bättre idag iaf, papsi och jag var en sväng på söder förut. kollade lite i butiker typ och tog sedan båten över till hammarbysjöstad:) mysigt! sen köpte vi en B&J glass som vi delade på med kaffe till. haha asså orkar inte, vad försöker pappa göra? göda mig? få mig fetast i världen eller? han har typ köpt naturgodis till mig varje dag sen i torsdags hahah orkar inte. jaja! vi provade en ny smak som "bara finns på sleven". as god! skulle dock vilja prova den andra också med kolasås ist för choklad. HMM MUMSI. näfan nu får det vara nog med onyttigheter. faktist. på riktigt nu. .....
.
sitter och läser min och karros gamla blogg :D haha as roligt att läsa och kolla på bilderna. men blir samtidigt rätt deppig för det som står osv. rätt jobbig period där med skiljsmässan och flytten osvosvosv. sen alla gamla minnen och personer som inte finns kvar i mitt liv nu.. måste verkligen sluta älta så mycket och tänka tillbaka på saker. det leder inte till NÅGOT. menmen! 
.
visst ser den rätt äcklig ut:)?

fashion against aids 2012

hittade den här blden på nån random blogg, fashion against aids för hm 2012, ska LÄTT köpa från den, fan va snygga saker det verkar komma in. åååh längtar! har för mig att den släpps i april typ.

euphoria

yes loreen vann! fett bra, tror hon har goda chanser i eurovision också faktist.
annars har jag inte gjort många knop idag.. fortfarande sjukis så är sängliggandes :( får lite (MYCKET) panik över träningen, har inte tränat på två veckor nu typ och uuuuuh vill ut och röra på mig. kanske kan ta en LÅNGSAM promenad imorn.. får se hur jag mår, tror febern är borta iaf.
GASH måste bara påpeka hur MYCKET jag hatar sipan och marcel i bigbrother, vilja jävla NOLLOR dom är. FYFAN säger jag bara, dom beter sig som omogna jävla 12 åringar. sipan kan jag fatta för han är ju liten liksom, men marcel? han ska vara lärare? hoppas han får sparken när han kommer ut. visst att dom ogillar hanna widerstedt, men shit omg asså jag vill typ slå datan när jag ser hur dom beter sig mot henne, fattar inte att bb inte säger till? det börjar bli mobbning nu mot henne och dom går verkligen över gränsen.
okej läste nu att sipan och marcel är lika gamla, båda är 23 (!!!!!!) år gamla och beter sig som dom gör? åååååh det gör att jag vill sluta titta på det där jävla programmet. sorgligt.

jätte sjuk :(

uuuh fan, orkar inte vara sjuk, speciellt när jag blir sjuk är jag ju sjuk i ett halv år typ. har feber och hosta och ont i halsen och HUVET fan kan knapp röra på mig för då dunkar det som jag ska dö typ. aj. sen skakar jag hela tiden :(
dricker varmt citronvatten och grönt te hela tiden. åt nyss en reeeedig lunch haha, pappa lagade tjockpannkaka igår, feting god är den så åt as mycket hAHha matkoma nu..
de är ju skönt att de är "dåligt" väder nu, och inte strålande sol typ. då hade det varit ångest på deeeen.
hyrde film igår också:) ska titta på den här snart, åååh hoppas den är bra :D älskar alla hans andra filmer!
aja ska ta lite ipren nu och vila. posss
.

JÄVLA FAN TYPISKT.

jag har svin ont i halsen. seriöst det har förvärrats på typ en halvtimme :( ååååh det gör skit ont, kan inte bli sjuk nu DET GÅR INTE.
jobbat hela idag. eller ja, jag började 07.00 och slutade 15.00 så för dom flesta har väl dagen bara börjat haha. men det gick braaaaa, stod på lagret hela dagen och det sliter på axlarna ska ni veta. FUCK vad ont jag fick efter, bara brände i hela ryggen.
imorn är jag ledig, äntligen. nämen har gått upp innan 6 varje dag nu sen lördags typ. blö.
ska köa till Marni som släpps på H&M imorn 10.00, mamma vill ha ne klänning. men får se om jag ens kan för mår jag såhär pallar jag inte så och trängas med crazy människor tidigt på morgonen, NEJ TACK.
vill ni veta en pinsam sak? är typ beroende av BIg brother.. fan det är riktgt illa hahah, vill typ köpa bb 24/7 eller vad det heter. men såg att man egentligen skulle köpt det innan säsången börjat för då hade man sparat 100 kr.. HAHA att jag ens överväger det.. sen har ju inte pappa tv11 så jag får titta på avsnitten dagen efter på datorn, tur att ingen jag umgås med kollar på det så dom inte spoilar för mig.
.

blablabla

1. Vad heter du? rosanna
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? samma som jag heter nu
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? vetinte
4. Vilket stjärntecken är du? stenbock
5. Vilken årgång är du? 1992
6. Vart bor du? blablabla
7. Bott utomlands? nej
8. Flyttat antal gånger? 2
9. Vart skulle du vilja bo? någonstans där det är varmt men ändå en storstad
10. Vilken skolklass? ? går inte i skolan längre
11. Vad vill du bli när du blir äldre? -

UTSEENDE
1. Hur lång är du? 187 cm :)
2. Hur mycket väger du? pappa har ingen våg så vet inte
3. Hårfärg och frisyr? brunt och utsläppt
4. Ögonfärg? ibland grönt ibland blått ibland grått
5. Mest nöjd med? ummmm vet inte. inget hahaa
6. Minst nöjd med? allt
7. Skostorlek? 39
8. Glasögon? inte än.. bara en tidsfråga lol
9. Har du några piercingar/tatueringar? piercing i öronen, naveln, tungan och sen 3 tatueringar (4 om en vecka hhihihiihiii).


FAVORITER
1. Filmer? bolt, dagboken, she's the man, typ massa mer filmer som emelie och jag alltid tittar på :D 
2. Låtar? trolol går inte att svara på fan. 
3. Årstider? allt förutom vinter, men mest sommar <3<3<3<3<33
4. Mat?
thai <3
5. Djur? uuuh har bara ägt katter men skulle vilja ha en hund. men båda är favoriter
6. Färg? svart.. haha så svart och svår
7. Parfym? typ alla clean parfymer <3
8. Smycke? örhängen och ringar, gillar halsband men äger typ inga.
9. Tv-program? Sex And The City, Vänner, 2½ Men, How I Met Your Mother, the big bang theory etc, etc
10. Ämne i skolan? oj, jag älskade alla ämnen, svårt hmmmmmmmmmm
11. Sysselsättning? sova. nä men träna :)

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? skinnjacka
2. Vad använder du just nu för skor? indian skor, uggs och converse. bara dom jag har hos papi just nu
3. Favoritfärg på kläder? svart.
4. Favoritmaterial på kläder? haha. vafan, man tycker ju att jag borde kunna sånt. ingen aning vad alla material är/heter. 
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? ALLT, nämen har kommit in massa vår/sommar kläder såv ill ju bara shoppa allt. 
6. Favoritaffär? måste ju vara h&m för jag blir bortskämd med rabatt där, plus deras kläder är faktist bra till bra pris. men annars gillar jag monki, bikbok, weekday, gina tricot osv. topshops kläder äger ju men där har man inte råd att handla. 599:- för en vit tshirt, njaeäää
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? jag typ ignorerar att jag handlar och försöker förneka att jag köper lite för mycket småsaker hela tiden... många bäckar små som man brukar säga..
8. Favoritmärke? hmmmm. de bror ju på vad det gäller.. smink? kläder? skor? mat? godis? 
9. Vad har du för tröjstorlek? xxxxxl 

BLANDAT 
1. Vad heter din morfar?
morfar
2. Var har du i din:
a) Jackficka just nu?
inget
b) Jobbväska just nu? vafan.
c) Handväska eller liknande just nu? smink plånbok hörlurar nycklar tuggumin cigg osv
3. Vad är du beroende av? frukt, kaffe, tuggummi och typ godis :(
4. Vilket land kommer du i från? italien;))))
5. Vilken sorts lipsyl använder du? EIGHT HOUR CREAM ALLA DAGAR ÅRET RUNT. klarar. mig. inte. utan. det. 
6. Vad tror du på? ödet, typ slumpen osv. att saker händer av en anledning
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? -
8. Vad köpte du senast? godis. (y)
9. Har du nåt husdjur? två kitties
10. Vad bor du i? soffan


Lördag

hejhej! VET NI VILKEN DAG DET ÄR IDAG??? hah lördag och det betyder MELODIFESTIVALEN!

kom hem från jobbet för ett tag sen, köpte med mig hårfärg, ett skärp och lite hårprodukter. provade skorna men jag har så smala fötter så dom var alldelles förstora runt om:(((( menmen kanske bäst så. iaf för plånboken. har ju en utväxt som kanske inte syns så mkt men den är typ gråbrun. vill iaf få den mörkare, tog en "ljus brun" färg och de kommer bli svart typ. haha nä men som alla andra gånger blir det alltid mörkare på mitt hår. hoppas jag kan göra de själv nu bara, annars får jag vänta:)

haha har druckit tre koppar kaffe nu, känns sådär lol. ska titta på gårdagens bb avsnitt nu:)

btw älskar mitt hippie band, kommer ihåg i typ grundskolan då jag flätade egna sånna.. men detta var finare såklart ;D PÖSS


Ge mig!

funderar på att köpa dessa, 499:-. inte så dyrt, fast man är ju kräsen när man nästan bara köper skor från typ hm eller liknande och får rabatt.. men det ÄR ju inte dyrt. ska man?? mamma tyckte jag borde. ska prova dom imorn om dom finns kvar.

indian


Nyklippt!

nu är jag redo för våren! haha nä men är skit nöjd.


töjningar hit och dit

en grej bara som jag typ stör mig på..
det är alltid folk som ska kommentera mina töjningar, eller töjningar överhuvud taget (piercingar osvosvosvo ni fattar). ba "du kommer gå runt med stora hål i öronen sen blablabla". asså, JAG VET? jag är en sån person som kollar upp så mycket fakta jag kan innan jag gör något, alltså har jag rätt stor koll på hur det funkar med töjningar. alla har olika elastiska öronsnibbar och kan töja i olika takter osv, vissa har lättare att töja än andra. tex min kompis ellenor, hon har bara vanliga piercingshål i öronen, hon fick igenom "nybörjar töjningen" på 2 sekunder, medans för mig var det VÄRLDENS pina att få igenom den, tog typ 2-3 dagar. på vissa läker hålet igen helt, på andra inte. och jag tar ju självklart en risk med att göra töjningar, så jag har ju redan accepterat att det finns 50% chans att jag kommer ha hål när jag tar ut dom (det blir inte runda hål men det ser ut som ungefär gamla tanters öron nivet när deras örhängen är för tunga hahah), för jag kommer ju inte gå med töjningar tills jag är 40 år liksom, eller ja vem vet haha. har faktist tänkt flera gånger på att ta ut dom.. men känns som en del av mig så har aldrig blivit av haha. samma med mina andra piercingar, tar ut, sen sätter tillbaka.
men I DONT MIND, det är ett beslut jag gjorde när jag började töja :)))) PUSS
.

RSS 2.0