JÄVLA FAN TYPISKT.

jag har svin ont i halsen. seriöst det har förvärrats på typ en halvtimme :( ååååh det gör skit ont, kan inte bli sjuk nu DET GÅR INTE.
jobbat hela idag. eller ja, jag började 07.00 och slutade 15.00 så för dom flesta har väl dagen bara börjat haha. men det gick braaaaa, stod på lagret hela dagen och det sliter på axlarna ska ni veta. FUCK vad ont jag fick efter, bara brände i hela ryggen.
imorn är jag ledig, äntligen. nämen har gått upp innan 6 varje dag nu sen lördags typ. blö.
ska köa till Marni som släpps på H&M imorn 10.00, mamma vill ha ne klänning. men får se om jag ens kan för mår jag såhär pallar jag inte så och trängas med crazy människor tidigt på morgonen, NEJ TACK.
vill ni veta en pinsam sak? är typ beroende av BIg brother.. fan det är riktgt illa hahah, vill typ köpa bb 24/7 eller vad det heter. men såg att man egentligen skulle köpt det innan säsången börjat för då hade man sparat 100 kr.. HAHA att jag ens överväger det.. sen har ju inte pappa tv11 så jag får titta på avsnitten dagen efter på datorn, tur att ingen jag umgås med kollar på det så dom inte spoilar för mig.
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0