Min dagliga runda

nu vet jag inte om jag ritat EXAKT men såhär ser den ut, jävligt härlig promenad faktist. det tar faktist nästan exakt 1 timme. ska försöka gå den varje morgon nu ett tag när det börjar bli så fint väder ute:) fan det är helt otroligt vackert i hammarbysjöstad, kan typ gå runt där hela dagen och bara kolla typ.. haha okej överdrivet men det är mycket roligare att gå promenader där än hemma i nacka HEHE. eller ja, jag kanske inte kan någon bra runda här hemma.. JAJA. pöss

oppaaaaa

lite crazy är det ju :D över 1000 nu..
(inte den tumblr jag länkar till under "länkar")

hola

TJATJA. jobb hela dagen, FAN va trötta vi var haha. tränade innan jobbet också, orkade VERKLIGEN inte men fick lite ångest över att jag inte tränade på lördagen (helt omöjligt för mig eftersom jag börjar 8.30 och slutar 17.30 och gymmet öppnar 9 stänger 5 så BLÄÄÄ. man vill ju inte heller dra ut på prommis när det är mörkt ute). aja. efter jobbt blev det direkt hem och lägga sig i soffan och dö lite. sen blev det middag, fiskgratäng med couscous mix, svingott, matkoma efter fersure :D haha. kollade på nån film papi spelat in också. FETT STOLT över mig själv, pappa satt med en chipspåse och fråga om jag ville ha, smakade inte ETT ÄNDA CHIPS haha. måste börja lyssna till kroppen istället för hjärnan, visst chips är ju alltid GOTT men jag var verkligen mätt och inte sugen så varför?
.
imorn väcker papi mig som vanligt innan han sticker till jobbet:) lär somna om till typ 9-10. hade tänkt gå ut på en lång jävla promenad imorn. pappa sa att rundan tar 1,5 timme vilket jag tycker är PERFA. tror jag åker till sickla först och köper solglasögon HAHA trött som man är orkar man itne åka hem till mamma och hämta dom.. hähä.
nu ska jag titta på big brother:D det är fett bra detta året? inte för jag nånsin kollat på det tidigare hahahah..
.
image description
image description
image description
image description
image description
haha spännisbild, men ändå bra progress liksom. kanske inte ultimata bilden men det är lite svårt att spänna allt man kan och ta bild samtidigt, iaf med iphone.. haha tycker jag :(

haha, något att tänka på


Morgon prommis

Hejhej. Sitter med en ansiktsmask i facet nu som luktar skitäckligt haha :( gick ut på en lång powerwalk här i sjöstaden imorse, var ute över en timma så det var ju bra, men kändes som jag bara gick runt i cirklar haha. tog en lång dusch och hade inpackning i håret och badade lite sen. var skönt att värma upp kroppen haha! senare i eftermiddag ska jag möta upp mamsi och indira, dom skulle ta nån drink och prata så jag hänkar på dom och sen ska mamma och jag äta middag, har ju inte träffats på snart två veckor haha! helt sjukt att hon åkte långfärdsskidor på isen i lördags och nu är den typ smält? wah! hoppas vädret håller i sig för det är ritkgit skönt ute, bad mamma ta med sig min skinnjacka och converse skor haha. vår :D

 


vill ha


orkar inteeee

jag är svin trött och orkar inte träna ikävll:((( men vi ska gå dit snart, jag skippar konditionen idag, har ont i magen så pallar inte, kör hårt på bara styrka idag. om det är lika fint väder imorn ska jag nog ta en prommis runt sickla sjön! köpte äntligen en ny sportbh idag, och 3 navelpiercingar, och lite annat småkrafs. ska äta middag med mami ute imorn, antagligen på berns, HOPPAS fett gott med asiatisk mat MMMMMH.
men nu ska vi röra på oss!

Det är fan vår ute :DD


 


inget blev som planerat idag,

näää.. jag åkte aldrig till stan, för de första råka jag somna om imorse och sen för det andra så regnade det typ idag? ritigt tråkigt väder iaf.. så var hemma ist. sen hade jag planerat att vila idag från träningen, men pappa (som egentligen skulle iväg ikväll) fick inställda planer och ville åka iväg till gymmet så jag tänkte vafan, jag hänger med.

-

 

 


trött på skinny jeans

en sak jag tänkt på är att jag är rätt trött på skinny jeans, sånna som är slimmade hela vägen. är rätt sugen nu på sånna här mer "normala" byxor som inte nödvändigtvis är UTSVÄNGDA men mer raka liksom.
.
(från hm)

fettis dagen

halllåååååååå. idag är det semeldagen (stavas det så? eller är det två m??????? VILL VETA).
jobbade, men hade ställt in mig på mycket mer stress, aja skönt(:
efter jobbet stack jag till gymmet och tränade styrka med pappa, roligt!11
imorn ska jag upp tidigt och kanske(?) sola, om jag orkar (antagligen inte), sen till stan sådär tidigt precis när dom öppnar. behöver köpa massa nödvändiga saker som typ pincett, ett nagellack (typ svart haha), tränings bh+tröja, en ny navelpiercing, söta pluggar till öronen?, aaaah lite sånt. tänkte kolla topshop, monki, hm, weekday, osv så ni vet vart jag befinner mig imorn :DDd haha.. kanske svänger förbi hollister i gallerian har ju FORTFARANDE inte kollat hur butiken ser ut, vore kult typ.
eller så ba tar jag världens sovmorgon imorn. haha jag vet inte :D FÅR SE VA. nu är jag skittrött så ska tvätta av sminket puuuuuuuusssssss
.

ily


haha!


Monki

Innan jag mötte upp pappa igår så sprang jag in på monki och köpte två plagg för endast 120 kr, en stor stickad tröja och en mindre stickad tröja. Bra pris liksom!!

 


Svullo kväll

Jaa hörnini, alltid skönt när man varit nyttig hela dagen och förstör allt på kvällen höhö. Blev pommes och kött till middag (ärligt kommer inte ihåg sist jag åt pommes, typ i somras hahah). Sen godis på det. Men har ju tränat varje dag nu ett tag så det gör inte så mycket, ska träna tidigt imorn med papi också :) gott vare iaf, dock gillar jag inte pommes så VÄRST mkt.
Intervjun gick bra enligt mig men man vet ju aldrig vilka andra som söker osv, får besked nästa vecka nångång.
Bokade tatuerings tid till den 14e mars :D så de blir kul!!


Morgon träning!

ÅH så skönt det är att träna på morgonen! brände över 500 kalorier utan frukost i magen haha, så idag kan jag äta med gott samvete ;) nä men sprang/pw en timme på rullbandet och sen gjorde jag ben och mag övningar. det var nice, åkte hem och duscha och har bara tagit det lugnt sen dess, fixat mig osv.
kollat min mail 50 gånger i minuten typ.. har inte fått svar från dom än och aah jag venne. jag är ju klar och förberedd så hoppas dom svarar snart :)
ska bli jätte kul att åka till salongbetong sen också, FETT. taggggggad
.

Jag är vaken!

Nu äre ba att sätta på sig träningsklädern och dra! Puss :)


Nervös!!!

hejhej!
ligger i sängen och ska sova nuuuuuu om de går.
efter jobbet åkte jag som sagt till gymmet och slet häcken av mig i 30 min på crosstrainer för pappa skulle komma då, men han kom en kvart senare och jag hade satt mig och vilat lite men blev sur för då hade jag ju lika gärna krigat i 15 min till, men hade redan druckit typ två flaskor vatten osvosv så jaa...
det gick SKITBRA idag på styrkan :D så jävla stolt! eller ja. men vi har bytt "ordning" och övningar, man måste byta lite titt som tätt annars hinner kroppen vänja sig och man stannar still liksom. vi tränar samma muskelgrupper men på olika övningar. mest maskiner nu och fan jag gillar det inte haha! men det är bara att kämpa. tar mkt tyngre vikter nu och pappa sa till och med "jävlar vilka triceps du börjar få nu" (för er som inte vet, där gäddhänget sitter;D). men de är nice, tror min röv börjar bli lite större/fastare också. YEY bara att forstätta kriga!
.
imorn ska jag upp kl 8, pappa har lovat att verkligen VÄCKA mig så jag blir vaken och sen inte kan somna om:D ska först till gymmet sen hem och fixa iordning mig, ska på jobb intervju:D sååå nervös. men har övat lite och så hemma med pappa och han tycker det lät jätte bra osv. vet inte vilken tid men jag föreslog kl 2 så får se vad dom svarar imorn:)
efter det ska jag till salong betong där papi ska tatuera sig, ska ÄNTLIGEN prata med annie också om min tatuering. efter det ska vi eventuellt käka ute, får se!
på lördag blir det ett gästpass Pilates på gymmet, eventuellt åka långfärdskidor med mamma på isen.. får se!
sen middag med pappa och peo och SEN MELODIFESTIVALEN.. haha kärringvarning :D menmen.
på söndag ska jaaaag...... vet inte.. haha. känns som att jag har ngt inplanerat men inget jag kommer på nu.

Jobb

Hejhej, ska snart åka iväg och jobba, hade planerat att träna innan men jag var så himla trött så jag snoozade vidare istället, ska ju ändå träna ikväll med pappa, hoppas ja hinner köra lite kondition innan bara!
Igår gick jag upp vid 8 och stack iväg till gymmet, var hemma igen vid elva och tog ett lååångt bad, jag har typ aldrig kunnat bada i mitt liv eftersom vi aldrig haft badkar, så det var jätte skönt! Sen la jag mig och vila ett tag. Och jag sökte ett nytt jobb igår, hoppas verkligen jag får komma och prata med dom för det var verkligen som klippt och skuret för mig!
Sen när papi kom hem lagade vi jätte god middag, couscous mix med wokad kyckling+grönsaker.
Menmen hörs senare!


Happy valentine

 

 


30 grader i februari

Hejhej, har precis lagt mig i sängen och ska sova snart :) vaknade tidigt imorse så åt lite frulle, titta lite på topmodel, sen stack jag iväg till gymmet, blev en timme kondition och sen lite ben+mage. Åkte hem till mamma efteråt och packade mer saker till pappa, kommer bo här ett tag nu! Mamma var snäll och skjutsa tillbaka mig hit, så såg jag och pappa på 30grader i februari, faktiskt bra!
Imorn väcker pappa mig innan han drar till jobbet sen ringer klockan på 9, tänkte träna innan jag börjar jobbet. Yes men godnatt så länge :)

 


Godmorgon

 

 


Hemmagjord müsli

Hejhej! Sitter och knaprar på hemmagjord müsli med soja yoghurt med vaniljsmak, rena rama efterrätten ju!! Jobbet gick bra idag, full rulle hela helgen.
Hade skit stora kanelbullar idag, haha lite roligt för det var en kund som igår klagade på att vi hade så små, han skulle kommit in idag ist;)
Snart blir det vegetarisk gryta och Evelina kommer när som helst, mysigt. Saknar Emelie skitmycket också :( framförallt nu när jag är här hos pappa eftersom alltid när jag var här så var hon här.. Möh.


Morgongym

Jävlar vad skönt det känns nu :D ställde kl åtta imorse och snoozade ett tag, tänkte först skita i gymmet men sen när kl blev halv 9 så vart jag "klarvaken", typ, men iaf kunde inte somna om så då kändes det onödigt att skita i det, så jag åkte iväg och gymma ändå!
Chocken när pappa klappar på axeln HAHA asså blev skiträdd. Men ändå kul! Yesyes, väntar på tåget som ska komma närsom. Kanske hinner köpa en banan på pressbyrån innan jag ska på tuben, fanns bara äpplen och apelsiner påfriskis:/ jaja hörs sen!

 


Och där sprack det..

Mamma har inte bara köpt chips och choklad, hon har köpt mina favorit chips och favorit choklad.....
Nu kom clarisen förbi :D
tror jag får hjärtattack hon hade med sig nån tårta/cheesecake... Vågar inte ens titta vad det är. Haha lär ju gå upp 3 kilo ikväll :)))


Mot jobbet!

Hallå! Sitter på Saltsjöbanan nu, tog ett tåg tidigare (helt sjukt egentligen att tågen går så himla sällan på morgonen, på vardagar är de ju rusningstrafik runt 8 och då går det bara två tåg i timmen???) menmen, blir en halvtimme tidig idag men det är skönt, då kan jag öppna helt i lugn och ro och slippa stressa:)
Igår kolla ja på QX galan, dock inte hela för vart så trött så gick och la mig vid elva typ, höhö.
Ikväll är det melodifestivalen och clarisen ska nog komma förbi och titta på det med oss! Haha shit vilken kärring man blivit :D har verkligen gått i ide den här vintern.
Asså nånting har hänt med min mage:s igår efter träningen så vart den som en gravid mage helt seriöst, det var galet, och det är fortfarnde så... Kanske mensmage? Fast ja har inte det haha. Nånting är det som inte är rätt iaf:(
Imorn blir det jobb och sen hem till pappa för middag med evelina:)
Menmen nu är jag i henriksdal så hörs senare!


Frukosten var slut

Så fick äta lite frukt istället, men jag klagar inte.. Så gott:) Haha jag klarar mig inte utan frukt, seriöst. First priority!!!!! Äpplena är slut dock så lite panik, nämen ska iväg och träna snart så handlar några då, tänkte pröva steka äpplen i kanel, häromdagen provade jag och Max att micra äpplen och sen kanel på, så gott!!
Är faktiskt stolt över mig själv för att börjat äta frukost, sen jag var kanske 11-13 år så slutade jag äta frukost, det GICK inte att äta på morgonen, allt bara växte i munnen typ. Men tvingar i mig något nu på morgonen och har börjat gilla frukost mer och mer (y).

 


When you got nothing, you got nothing to lose.


OK.


Sjukt dåligt humör.

träningen gick skit. konditionen var inga problem men när vi skulle köra styrka så gick det inge bra för mig :( svajade så mkt med fria vikter och gjorde illa ryggen och allt vart bara allmänt dåligt. TRÅKIGT. blev på ännu sämre humör efter träningen, vet inte varför :( nu är jag bara arg för jag känner mig tjock för DET BLIR INGEN SKILLNAD. blö. helt ärligt har jag gått upp i vikt sen jag började träna och det är så jääääävla störande att jag vill sluta träna. tror jag lagt på mig 5 kilo sen somras... kul:D
aja imorn ska jag sola tror jag och sen träna.
.
annars har dagen varit JÄTTE bra. sååååååå mysigt att vara med finaste clara <3 åååh. fikade på Koloni, jag provade en soja latte, vet inte riktigt vad skillnaden är från vanlig (?), de är väl nåt med laktos osv? haha.. tjejen med kollen. men den var myyyycket godare, asså helt annan smak!! ska kanske va med clarisen på lördag också(: myskväll! åkte till forum efter vi tittat i sickla, hittade ett rosa skal på telenor (yeyyyy äntligen efter mitt skal-letande). men tror jag ska klicka hem det där andra rosa också. dock är den ju finast utan skal, men det blir ju lätt repor och framförallt går den ju sönder lättare ... MMM.
en sak som är roligt med min mobil är att det är så sjukt bra kamera på den! tror det är 8 megapixel på min och typ 5 megapixel på vanliga 4? det märks iaf. lika bra som en vanlig kamera :D
.

Innocence

 

 


Koloni

Hallååå, sitter på tåget nu till sickla. Sms möta Clara vid halv 4 på Koloni :) kanske går in i sickla och tittar lite, ska förbi Apple butiken iaf och kolla om dom har nåt skal jag gillar!
Tänk om det vore sommar nuuu, längtar verkligen haha.

 


Ska jag?

Hittade denna på merskal.se och vill köpa dennnnn, kostar 199:- och det tycker jag inte är så farligt med tanke på vad alla andra skal kostar :o


Godnatt!

har precis lagt mig i sängen och tänkte titta på senaste topmodel avsnittet. har jätte ont i magen och är svullen, åt sånt där vitt rostat bröd och massa ostskivor haha:( vi köper nästan aldrig rostbröd hem hit, om det ska vara mjukt bröd blir det sånt där rågbröd. men nu när max är här så har vi lite annan mat också! blöö.
imorn blir det fika med clarisen, MYS<3 ska städa lite hemma annars blir det träning på kvällen, inte så mkt annat planerat. hörs sen!

Mmmmmums

Hejhej! Har precis ätit mega lunchen, vitkålswok :D är skitmätt nu och dricker massa vatten för jag krydda så jävla starkt haha aj min mun.
Max är här nu så vi ska väl chilla lite, är trött och fryser haha :(
Nä nu blir det kaffe och vira in mig i en filt i soffan! Pözz


Påväg hem

Sådär, precis klar med träningspass nummer2 idag, sitter på tåget nu.
Ska fixa med iTunes och grejer när jag kommer hem:)
Träningen gick bra iaf, har tydligen blivit starkare haha, klarade bänkpressen som jag vanligtvis inte klarar av, och körde på ännu tyngre vikter:D pappa sa att det var för att jag vilat ett tag nu så att mina muskler typ återhämtat sig osv! Nice nice.


ÄNTLIGEN!1!11

min mobil har kommit nu, så kan hämta ut det från posten!! dock är det i ektorp och inte på ica maxi, så får fråga om mamma orkar skjutsa mig:)) kan ändå inte hämta den innan 5.
.

True dat


NÖJD

aaah my god vad skönt det var med redig träning. nu ska jag ta och duscha läääänge. behöver skrubba hela kroppen efter min misslyckade solning (aka brännskadan). imorn blir det Yoga och styrketräning med papi, längtar :D
skulle fortsätta göra armband idag, men det blev inte så, får fortstätta imorn om jag hinner :) KUL! har massa ideer på olika "modeller".
.

Back on track.

hejhej! kom hem igårkväll, var så himla trött så gick och la mig direkt, kollade på "mammor och minimodeller" innan jag somnade. haha lol. asså egentligen tycker jag inte ens att det är värsta grejen, går inte ens att jämföra med "toddlers and tiaras" eller vad det heter. där kan man snacka överdrivet.. jaja.
ångrar nästan att jag åkte upp till norrland, har typ gått upp as mycket i vikt.. det är inte ens roligt :( känner mig helt uppsvullen och plufsig. blä. nu blir det hårdträning seriööööst. snart kommer mamma hem och då ska vi åka iväg till maxi, sen ska jag åka och träna kondition. var på ett Core pass imorse, men tycker inte ens dom är bra, de är för "mesiga" övningar tycker jag.. hjälper inte. imorn blir det Yoga och sen kondition och på kvällen styrka med pappa! på onsdag har jag bokat "skivstång/intervall", det blev ju aldrig av förra onsdagen så ska testa det nu.
.
skulle också gå runt sådär om jag hade sån kropp.. DÖR.

Har det så himla mysigt här uppe.

hejhej. idag var vi på en loppis nånstans långt ut åt helvette, typ. haha det var iaf bönder som bodde där ute! inte direkt värt att åka dit, frysa tårna av sig och sen åka hem, hehe. eller asså det fanns inga direkta fynd. massa fina kaffekoppar dock! älskar sånna där gamla, dom är så vackra.
iaf mamma hitta nån gammal väska och lite krimskrams för 100 kr.
det ska på ett sätt bli skönt att åka hem, nyttig mat, träning, min nya mobil(????) osv. haha här hinner man inte ens bli hungrig mellan målen, de blir typ äckligt att äta efter ett tag.. lol. sen fikar man ju minst 3 gånger om dagen, hembakta kakor. GÅR inte att stå emot :D mums. och sen är det massa potatis och grädde i all mat haha. uh. men jag njuter iaf! det ska också bli tråkigt att åka hem, det är så mysigt här uppe. som en fristad, som vi brukar säga. saknar emelie dock :/
OCH NI STOCKHOLMARE SOM KLAGAR PÅ -10 GRADER, kom hit upp och känn på ÄKTA kyla. här är det minst -20 (det kan till och med bli över -30 under nätterna), det är en helt annan känsla, seriöst, det tar stopp när jag andas ute. SÅ kallt är det. 
och så kommer jag sakna lille Gertrud :D asså vilken sötnos. rasen heter Podengo och hon är minsta "versionen" av hunden, haha dom kan vara större också. anyways, hon är jätte söt och snäll och otroligt busig, bits hela tiden:D men inte hårt, bara naffsas typ. gör ju inte ont direkt :D
.
en jävla bildbomb: 
.

Godmorgon.

ja det här är ju lätt att vänja sig vid, världens sötaste lilla vovve. hon är så sprallig, mamma och jag misstänker att hon har adhd hahaha hon har så mycket energi!! snodde med henne upp till sängen så nu ligger hon i mitt knä och sover (och värmer!) sååååå mysigt.
haha blev väckt för typ två timmar sen av att hon slickar mig i ansiktet och sprang runt i sängen som en liten galning.
.

Jag är kär!!!

I mormor och morfars nya vovve. Fyfan så söt den är :D sjukt sprallig och åh så jävla söt, hon har suttit i mitt knä under hela middagen. Imorn ska vi eventuellt till stan, eller så kommer moster hit på fika. Får se:) det blir dollarstore för mig i vilket fall hehe ;) ska köpa upp mig på ansikts produkter och hårgrejer och tuggummi typ. Haha mormor har laddat med massa nybakta kakor... Möööh :( haha menmen lite ska man väl unna sig. Men nu ska vi sova, här får ni lite bilder på Gertrud! (HUR gulligt namn föresten?:D) nattinatt.


Innan / Efter

lol. tänkte inte ens på det här haha, plus båda bilderna är valda med samma effekt? OCH JAG HAR SAMMA TRÖJA PÅ MIG???? wtf... lite läskigt visst?
.
.

Mormor & Morfar <3

tillåt mig att skratta.. HAHAHAH (åt den sista bilden). asså jag kan inte bestämma mig om det ser ut som en liten kycklingarm eller om den är lite biffig? hahah ärligt ju längre jag tittar på den ju konstigare ser det ut. men tänkte bara ta bild och visa min kralliga arm.... :)
nämennn. har inte packat än.. OCH jag skippade träningen ikväll, sån trötter man är. menmen ska inte klaga, mitt eget val. imorn åker vi halv 5 nångång. så har förmiddagen på mig att packa, haha jag hoppas mobilen INTE kommer imorn. då kan man ju inte låta bli att springa och hämta ut den men det blir så stressigt då för måste åka hemifrån vid 3 och posten lär ju inte komma förens 1 eller nåt, så ska man till maxi och hämta ut den, sen till forum (telenor) och så ska dom fixa allt. blir stressad när jag tänker på det haha. men jag lär ju inte få mobilen imorn ändå!
ah har inte orkat platta håret ikväll heller, får göra det imorn om jag orkar/vill. så såhär ser det ut oplattat för dom som inte vet. SPÄNNANDE VA?!
.

Good things fall apart so better things can fall together.

.
.
.

Brännskadad.

WÄÄÄ. asså jag ser inte KLOK ut. ärligt:( tur att jag inte behöver träffa nån idag.. haha. fick lite panik när mamma ställt undan aloveran imorse men hittade den tillslut. KOMMER JU TYP FÅ RYNKOR AV DETTA. helvete.
vaknade 9 imorse helt klarvaken.. ba happ. har duschat och fixat lite saker sen dess..
.
OMG kollar på Ellen degeneres show, det var en kille som friade till sin tjej och hon börja gråta och ba "i cant im sorry i cant im sorry" och sen ba bröt dom och körde nån "12 days give away" HAHA FAIL?? stackars kille :( liksom direktsändning och allt.. aj.
.
um anyways, har inte fått hem posten än så VET INTE om mobilen har kommit, antagligen inte. har typ gett upp hoppet seriöst haha. idag ska jag städa och sen träna senare ikväll. börja packa lite smått inför imorn. de suger ju verkligen KUK att jag inte får mobilen innan för jag vill ju ta massa fina bilder på lille valpen och grejer :(((

Varje jävla dag



RSS 2.0