GYMMET IGEN!

åååh ska bli så jÄVLA nice. pappa kommer hem snart så drar vi dit. blir styrka och sen åker pappa hem och kollar fotboll och jag ska köra kondition.
är ledig nu fram tills lördag och det ska bli FETT nice har jobbat i en vecka i streck och det känns i kroppen ju. as tidiga morgonar osv. jag ska INTE ställa alarm imorn haha fyfan!
köpte jordgubbar idag, första för året! gott som fan.
.
igår bokade jag och karpis göteborg biljetter :D så SJUTK KUL det kommer bli. niko måste också boka på bara hoppas han får ledigt. dock var jag tvungen att boka om min tatuering IGEN haha fyfan har typ bokat om 3 gånger nu, fan jag vill ju ha den NUNUNUNU! menmen det blev bäst så.
beställde hem X-lash igår, haha blev så sugen när jag läste på paows blogg plus man fick 200:- rabatt och det passar ju bra att ha långa fransar nu till sommaren!
.
haha är de inte sjukt, jag typ AHTAR den här "hotter than fire" låten med eric saade, men vad är det jag lyssnat på oavbrutet idag? DEN LÅTEN. varför gillar man typ att lyssna på låtar man hatar? hahah kanske bara jag som är så...
.
hmm jaaa vet inte riktigt va jag ska skrivaaaaaaaa.. menmen hörs sen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0